Jullum6 logo
  • Hovedside
  • Meny
  • Matkurs
  • Om Jullum6
  • Kontakt
  • Personvern

En uventet kombinasjon av SPENNENDE smaker

En del av konseptet er at menyen skal være en herlig overraskelse. Jeg skreddersyr din matopplevelse, og tar naturligvis hensyn til eventuelle allergier. 

Du trenger bare å glede deg!

Pakker

4-retter: 

Minimum 14 personer

Pris: 1500,-

5-retter: 

Minimum 14 personer

Pris: 1600,-

7-retter: 

Minimum 10 personer

Pris: 1795,-

Jeg tar imot betaling med alle typer kort

Bestill bord
  • Gourmet andekjøtt Rosastekt andebryst med søtpotetpuré tilsmakt med hvit sjokolade. Løkmarmelade og rødbetpuré. Mandelpotetsmuler og tørket grønnkål. Sjysaus på oksehale og margbein.
  • Skalldyrsalat Lun skalldyrsalat med safran-beurre blanc, friske epler, krutonger, rødbeter og søtpotet.
  • Ceviche Ceviche med kokos- og limesorbet og tonzusaus.
  • Gourmetrett med ørret og kamskjell Ørret med honningbakt sellerirot, tomatkompott, råmarinerte kamskjell, beurre blanc og persilleolje.
  • gourmet lammerett Lammekarré med hvitløkskrem, søtpotetpuré, fevesbønner, knaskegulrøtter, og sjysaus.
  • Panacotta med hvit sjokolade Hvit sjokoladepanacotta med crumble, sjokolade og lemon curd.
  • Gourmet fiskerett Bakt kveite med eple-beurre blanc og sprø potetsmuler.
  • Gourmetrett av torsk Skinnstekt torsk med potetkrem, krabbe, friske grønnsaker, romanov og dill-beurre blanc.
  • Gourmet reker Argentiske kjempereker, smørdampet squash, estragonemulsjon, appelsin, og tomatsorbet.
  • Foto av beef wellington Beef wellington
  • Gourmet oksefilét Indrefilet av okse med smørdampet nykål. Stroganoffsaus, sjysaus og fritert pastinakk.
  • Dessert med tjukkmelk og solbær Tjukkmjølkspannacotta og solbærsorbet med sjokoladejord, bakt hvit sjokolade, og grønn tecrumble.
  • Interiørbilde Hjemme hos Arild Dybvik
  • Interiørbilde Koselige omgivelser
  • Interiørbilde fra Jullum6 Dekket bord

Jullum6

Ole Jullums gate 6

6510 Kristiansund

46628456

post@jullum6.no

Utviklet av Idium, en del av 1881.no
Personvern