Gourmet i hjertet av Kristiansund
I en hyggelig gate ved Vanndamman i Kristiansund ligger mitt kjøkken. Der møtes mennesker og mat i en intim atmosfære.
Bli med på mitt kulinariske eventyr!
En kulinarisk lekeplass
Jullum6 skal være et sted hvor vi kan ha det morsomt med mat. Mat er spennende, sosialt, grensesprengende, og essensielt for hver og en av oss. Målet med den kulinariske leken er å spre inspirasjon og matglede. Jeg ønsker å by på noe annerledes og originalt, og inviterer dere derfor hjem i min egen stue. Opplevelsen i Jullum6 skal være personlig, lærerik og hyggelig!
En kulinarisk lekeplass
Jullum6 skal være et sted hvor vi kan ha det morsomt med mat. Mat er spennende, sosialt, grensesprengende, og essensielt for hver og en av oss. Målet med den kulinariske leken er å spre inspirasjon og matglede. Jeg ønsker å by på noe annerledes og originalt, og inviterer dere derfor hjem i min egen stue. Opplevelsen i Jullum6 skal være personlig, lærerik og hyggelig!
Kokken
Jeg heter Arild Dybvik, og er en utdannet kokk fra kystbyen Kristiansund. Jeg har lang erfaring fra restaurantbransjen. Tidligere har jeg blant annet drevet restauranten To Kokker i Kristiansund.
Inspirasjonen bak
Et ønske om å by på en annerledes og mer personlig restaurantopplevelse gjorde at jeg startet Jullum6 — som i utgangspunktet skulle drives på hobbybasis. Inspirasjonen bak navnet er min egen gateadresse; Ole Jullums gate 6.
Jeg oppfattet raskt en stor interesse for konseptet, og bestemte meg for å satse for fullt. I dag er jeg så heldig at jeg kan leve av min store lidenskap!
Kokken
Jeg heter Arild Dybvik, og er en utdannet kokk fra kystbyen Kristiansund. Jeg har lang erfaring fra restaurantbransjen. Tidligere har jeg blant annet drevet restauranten To Kokker i Kristiansund.
Inspirasjonen bak
Et ønske om å by på en annerledes og mer personlig restaurantopplevelse gjorde at jeg startet Jullum6 — som i utgangspunktet skulle drives på hobbybasis. Inspirasjonen bak navnet er min egen gateadresse; Ole Jullums gate 6.
Jeg oppfattet raskt en stor interesse for konseptet, og bestemte meg for å satse for fullt. I dag er jeg så heldig at jeg kan leve av min store lidenskap!